Διακόσμηση Ιδέες & Λύσεις

Χαρτοκορνίζες & Φωτογραφίες στους τοίχους του σπιτιού μας

Διακόσμηση τοίχου με χαρτοκορνίζες

Διακόσμηση με πίνακες-χαρτοκορνίζες και φωτογραφίες στους τοίχους του σπιτιού μας

Γίνε και εσύ καλλιτέχνης στο σπίτι σου!

Όλοι θέλουμε να έχουμε όμορφους, ζεστούς τοίχους στο σπίτι μας, χωρίς υπερβολές. Τα πράγματα είναι σχετικά εύκολα όταν πρόκειται για μικρούς χώρους. Ξεκινάμε λοιπόν, μαζεύοντας φωτογραφίες οικογενειακές ή με φίλους, κατάλληλες κορνίζες και πίνακες που αγαπάμε.

Εφοδιαστείτε αρχικά με πρόχειρα πλαίσια-κορνίζες από χαρτόνι ή άλλα υλικά που αγαπάτε.

Διαλέγουμε το καλύτερο χαρτόνι μας και σχεδιάζουμε επάνω τα μεγέθη που θέλουμε. Κόβουμε τα πλαίσια που σχεδιάσαμε και τα διακοσμούμε στον τοίχο μας! Παίζουμε και πειραματιζόμαστε με τις πρόχειρες κορνίζες μας, τις στολίζουμε τις ζωγραφίζουμε και βρίσκουμε το κατάλληλο σημείο που θα τις τοποθετήσουμε. Αφού φτιάξουμε ένα όμορφο κολάζ, τις τοποθετούμε με μικρά καρφάκια ή κολλητική ταινία διπλής όψης.

Μπορούμε ανάμεσα στις κορνίζες μας να προσαρμόσουμε και άλλα σχέδια, ανάγλυφα ή ξύλινα κοκ. Θα δώσει έναν ακόμα τόνο ζεστασιάς στον τοίχο μας και στο χώρο.

Σε μεγάλες φωτογραφίες, προτιμήστε λεπτή χαρτοκορνίζα, για να μη δώσετε υπερβολικό όγκο. Σε μικρές φωτογραφίες, μπορείτε να φτιάξετε κόμη και ανάγλυφα σχέδια επάνω στις χαρτοκορνίζες σας για ακόμα μεγαλύτερη έμφαση. Προτιμήστε ανοιχτές αποχρώσεις στην κορνίζα σας για σκούρους τοίχους και το αντίστροφο για ανοιχτόχρωμους.

Μη φοβηθείτε να πειραματιστείτε με τους τοίχους του σπιτιού σας! Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και φτιάξτε ένα έργο τέχνης!

Avatar

HandArtisan

About Author

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε ακόμη

Τι χρώμα να βάψω τους τοίχους του καθιστικού
Διακόσμηση Ιδέες & Λύσεις

Τι χρώμα να βάψω το σαλόνι μου;

Το καθιστικό του σπιτιού μας είναι το μοναδικό μέρος που αντανακλά τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μας. Αναδεικνύει το σπίτι
Διακόσμηση μικρής κουζίνας ιδέες και λύσεις
Διακόσμηση Ιδέες & Λύσεις

Ιδέες και Διακόσμηση για μικρές κουζίνες

Πρόσφατα, άρχισα να ψάχνω το κατάλληλο σχέδιο για τη δική μου κουζίνα! Είχα στο μυαλό μου μια πρώτη ιδέα και